Givers mei 2018: Seizoen 8 - Givers

Mei is een leuke maand en dat gaan we vieren door een heleboel leuke vergaderingen te hebben. Jeej!! Btw nog 2 maand tot kamp dus jaaaaa joeng wordt leuk joeng.

Seizoen 8 Aflevering 1  - Zondag 6 mei – Fotovergadering

Vandaag gaan we net als vorig jaar een hele dag foto’s nemen met de hele scouts! Daarnaast gaan we ook nog wel wa groepsspellekes spelen enzo, wordt wel leuk. Zorg er dus voor dat jullie in perfect uniform naar de scouts komen.

Seizoen 8 Aflevering 2  - Zondag 13 mei – Plantenverkoop

Omdat we als scouts altijd geld nodig hebben, skere tijden jwz, gaan we vandaag plantjes verkopen! Het is dus belangrijk dat jullie in perfect uniform zijn, want anders koopt niemand die planten.

Seizoen 8 Aflevering 3  - Zondag 20 mei – Patrouille spel Catou

Voor het laatste patrouille spel is het aan de patrouille van Catou. Ik weet zelf niet wat het gaat zijn dus ja kijk dan kan ik er ni veel over zegge joeng

Seizoen 8 Aflevering 4  - Zaterdag 26 mei van 19u30 tot 22u– Stadsspel

Omdat de examens voor iedereen al akelig dichtbij komen gaan we een super geniaal stadsspel spelen in de stad. We verzamelen dus in de stad om dit stadsspel te spelen. Aangezien het een stadsspel is dat in de stad gespeeld wordt, gaan we dus ook in de stad afsluiten en moeten jullie vanuit de stad dus zelf naar huis zien te geraken. Met de auto rijden in de stad is nogal moeilijk dus kan je beter met de fiets naar de stad komen omdat het wel gemakkelijker is om met de fiets in de stad te fietsen en dus zo gemakkelijker naar de stad te geraken waar we ons stadsspel gaan spelen dat in de stad plaatsvindt.

PS: t’is int stad te doen op de groenplaats

Yuu dag e

Krella, Poeck, Dikke, Hathi en Barry