Givers mei 2016: Boemerang mei givers

Héééééééééééééééééy givers,

Het woont in een bos, het is 20 cm groot en het vraagt constant kop of munt. Wat is het? Natuurlijk, Paulus de toskabouter! Met deze joke schakelen we ineens over naar het programma van mei.

Zondag 8 mei: Groepsverkoop 09:29 tot 12:16

Jeej centjes verdienen om een nieuw lokaal mee te kunnen bouwen. Allemaal komen want de giver die het meeste kan verkopen, zal een speciale prijs krijgen van Linde. Ik ben al jaloers dat ik die prijs niet kan winnen. Tot dan!

Zondag 15 mei: My little pony gaat een broek kopen in den action vergadering! 09:31 tot 12:17


Ja ja, ook paarden zijn niet vies van af en toe eens een broek te kopen in den action. Alleen zijn paarden niet direct mee met de mode en hebben daarom jullie hulp nodig. Kom dit paardje helpen zodat ze geen boete krijgt van de fashion police! We spreken af om 09:31 aan het lokaal. 

Zondag 22 mei: Patrouillespel van Ben: 09:30 tot 12:15

Nadat we hebben kunnen genieten van de prachtige vergadering van de patrouille van Sara, is het tijd voor de patrouille van Ben om zich te bewijzen. Allen daarheen!

Zondag 29 mei: Patrouillespel Hendrik : 09:27 tot 12:13

Kleine aanpassing in de boemerang: We willen natuurlijk ook Hendrk en zijn patrouille de kans geven om een TOP-spel te maken!! Vandaar deze vergadering het laatste patrouillespel! 

Voila een gekke maand staat jullie te wachten! Vergeet niet te smsen wanneer je niet naar een vergadering kan komen. Er zijn bepaalde givers die dit niet doen en hier zullen op kamp gevolgen aan vast hangen voor heel de groep (of misschien ook niet!?!). Laat iets weten is de boodschap!

Kussen en knuffels van ons allemaal,

Linde, Fien, Kaat, Eva, Robbe en jullie lievelingsleider