Givers maart 2019: BOEMERANG GIVERS MAART

GIVERS MAART 2019: BOEMERANG MAART

Lieve kinders in deze barre tijden van manifeste leugens, klimaatmarsen en het overstromen van de zeeën proberen we jullie zwaar leven wat te verlichten met het schitterende programma van komende maand. De maand maart, ook wel gekend als de lente- of guldenmaand en vernoemd naar de Romeinse god van de Oorlog, Mars. Lees snel verder om te zien wat we voor jullie in petto hebben.

Zondag 3 maart: Prins Carnaval - 9u30-12u15 @Lokaal
Carnaval, het feest van zotheid. Komt van een oude christelijke traditie maar is ontaard tot een jaarlijks excuus om verkleed te kunnen zwijnen. Ook wij doen hier aan mee, afspraak zondag 3 maart op het lokaal op de normale uren. Jullie komen ook allemaal VERKLEED (in wat mag jezelf kiezen)!

Zondag 10 maart: Knokke le zoute Midgetgolf – 13u-15u @Midget Golf

Al jaren lang vertoeft de Vlaamse elite aan de Belgische kust in het paradijselijke Knokke-le-zoute. De voertaal is er bekakt frans en het aantal snobs per vierkante meter is hier het grootste van heel België. Echter heeft deze concentratie zich onlangs verschoven naar het kleine Wilrijk, de exacte reden hiervoor is nog onduidelijk. Wij gaan 1 dag proberen te infiltreren in hun milieu door mee te doen aan 1 van hun meest prestigieuze sporten, de Midget Golf! We spreken om 13 uur (NAMIDDAG dus) af aan de midget golf van Wilrijk (Eglantierlaan 6, 2020 Antwerpen). Kom allemaal VERKLEED in het thema “snobisme” (hemdjes, polo’s, trui over de schouder, gekleurde broeken, bontjassen, etc.) en neem ook zeker 4,5 euro per persoon mee om deze namiddag vol pret te bekostigen .

Ter illustratie:

15-17 maart Groepsweekend
Naar jaarlijkse gewoonte trekken we met iedereen weer op groepsweekend. Alle informatie over dit leuke weekend vinden jullie op de site!

Zondag 24 maart: Patrouillespel van pat Julia – 9u30-12u15 @Lokaal

We maken ons klaar voor het tweede patrouillespel dit maal uitgevoerd door de patrouille van Julia. Momenteel spreken we af op de normale uren aan het lokaal. Mocht dit door de aard van het spel veranderen laten we dit op tijd weten. @de patrouille van Julia, als jullie vragen hebben mogen jullie ons altijd daarover aanspreken.

Zaterdag 30 maart: Oriëntatieloop

Plan deze keer je wekelijkse mars niet op donderdag in Brussel maar op zaterdag in de Kalmthoutse Heide, we trekken met heel de scouts naar daar om samen gezellig te wandelen 2-daagse stijl.
Alle info staat op de site, zeker checken! Het zou nice zijn mochten er een paar giver teams meewandelen.

Ok snotneuzen dit was het weer voor deze maand, hopelijk zien we jullie altijd in grote getallen verschijnen. Mocht je toch niet kunnen komen stuur dan een mailtje (givers@scouts4811.be) of plaats een bericht in de facebookgroep.

Vele kussen aan jullie mama’s

Getekend
Tedson, Hathi, Barry ‘voeze snor’ Batsbak, Woeter, Dre, Julio en Steffert