Givers maart 2018: Boemerang Maart-Seizoen 6

March

Dear March, come in!
How glad I am!
I looked for you before.
Put down your hat-
You must have walked-
How out of breath you are!

Dear March, how are you?
And the rest?
Did you leave Nature well?
Oh, March, come right upstairs with me,
I have so much to tell

Oke genoeg gezever nu, na een maand vol vakanties en weinig vergaderingen is het eens tijd om er een volle maand tegenaan te gaan.
We zitten al aan seizoen 6 en we hebben enkele klassiekers nog niet gespeeld, daar gaan we deze maand verandering in brengen.

Ik presenteer jullie: DE MAAND MAART

Seizoen 6 aflevering 1 - Zondag 4 Maart - PODDINGVERGADERING Sportvergadering 9u30-12u15

Hedde gij ook altijd al eens zin gehad in een vergadering vol podding?
Wel nu is het voor de liefhebbers zo ver met onze poddingvergadering! (pooooddddinnnngg)

Na deze vergadering gaan jullie geen podding meer willen zien, we hebben podding voor een leger! Maar wat gaan we met deze podding doen? Dat is voor jullie een vraag en voor ons een weet.
Kom en ontdek de grootste avonturen met podding vandaag!

Aangezien het weer ons niet echt mee zit en we natuurlijk niet willen dat jullie ziek worden, verplaatsen we de poddingvergadering naar een latere datum.
Maar wat gaan we dan wel doen? Wel om jullie koude lichaampjes wat op te warmen voorzien wij voor jullie een dol dwaze Sportvergadering!
Leider Leider! Moeten wij dan in uniform komen? welnee vandaag mag je je sportkleren en sportschoenen uit de kast halen zodat jullie helemaal klaar zijn voor deze leuke voormiddag!

Seizoen 6 aflevering 2 - Zaterdag 10 Maart - KASVERGADERING 20u30-23u

EEEEEEEEJ KASSSEUUUUH, hebben jullie ook last van die ouders die int midden van uw spel roepen "het eten is klaar" of "kan je even komen helpen"
Wel vandaag niet, vandaag worden we niet gestoord, vandaag is de dag dat we alle high scores gaan verbreken. Er zal voor elk wat wils zijn, er zal call of duty aanwezig zijn, Fifa zal er zijn, voor de meisjes zal er singstar verzorgd worden, just dance, mario kart alles is aanwezig om jullie te entertainen.

Indien jullie op de computer willen kassen neem dan zeker je pc mee. De playstation fanaten mogen ook hun kaskes meenemen want wijzelf hebben er geen 10000, neem gerust ook een spel naar keuze mee zodat je zeker je favoriete spel kan spelen.

Seizoen 6 aflevering 3 - Zondag 18 Maart - PATROUILLE SPEL (OPHELIE)  9u30-12u15

Deze maand moet er uiteraard ook weer tijd zijn voor een patrouille spel. Deze maand is het de beurt aan de patrouille van Ophélie.
Dus zet jullie beste beentje voor en verzorg ons een topspel. Ophélie, Elisa, Julia, Bicca, Stijn, Thibo, Anna en Lotte.

Seizoen 6 aflevering 3 - Zaterdag 17 Maart - Netflix & Chill vergadering  20u-22u

Aangezien Ophélie ongetwijfeld een geniaal spel gaat maken en jullie dit allemaal niet willen missen, verzetten we deze vergadering naar een later tijdstip. Velen onder jullie zitten met examens en daarom voorzien wij voor jullie de perfecte ontspanning. Wat is er nu leuker dan met wat vrienden gezellig een filmpje te checken? Nou niets! Wij voorzien enkele snacks en drankjes het enige dat jullie moeten meenemen is je film naar keuze en een dekentje indien je dit wilt utiliseren.

Mvg,

De Leiding

Seizoen 6 aflevering 4 - Zondag 25 Maart - COKEVERGADERING  9u30-14u

Vandaag gaan we tot 2u coke snuiven! Haha nee mopje dat gaan we niet doen! ik ga jullie nog even in spanning houden, maar ik zal jullie megeven dat het 1 van de leukste klassiekers is in onze scouts!

Ziezo dat was het weer voor de maand Maart, wij hopen dat het jullie hartje wat bekoort. yeah, let's go

xxx

Yung Snurker, lil Strenkie, MC Krollenbol, Dr. Brillenkas en hun manager