Givers maart 2016: Givers Boemerang Maart

Hey Givertjes, 

Hier zijn we dan weer, helemaal klaar voor een nieuwe maand vol plezier, gelach, maar vooral elkaar! 

Zondag 6 maart, 9:30-12:15 : Dalladie gaat terug naar Congo! 

Toen Stijn in de kleuterklas zat had hij een Congolees vriendje, waarmee hij altijd basket speelde. Ze waren de aller-allerbeste vriendjes en beleefden altijd de leukste tijden samen. Maar aan leuke liedjes komen altijd een eind, het noodlot sloeg toe, Dalladie zijn mama wou terug naar Congo trekken. Stijn was hier dagenlang niet goed van, kon niet slapen of eten bij de gedachte dat zijn beste vriend hem ging verlaten. Maar Stijn, zo joviaal als hij is, zette zijn eigenbelangen en gevoelens aan de kant om geld in te zamelen voor Dalladie en zijn mama. Willen jullie weten hoe het verhaal afgelopen is, of Dalladie en zijn mama veilig in Congo zijn geraakt? Ontdek het deze zondag aan de lokalen van de 48-11! 

Zondag 13 maart, 9:30-12:15 : Patrouillevergadering Miet 

We staan te poppelen om te zien wat Miet en haar patrouille allemaal in petto hebben voor ons, we zien jullie op de gewone uren aan het lokaal! 

Zondag 20 maart, 10:00-12:30 : Zwemmen 

Deze week gaan we nog is old school zwemmen in Beveren! Jippieeeeee!!! We spreken om 10u af aan de ingang van het zwembad, waar we julllie om half1 terug vrijlaten. Gelieve allemaal jullie zwemgerief, handdoek, 7€ voor de inkom en kleingeld voor de kluisjes mee te nemen. Denk ook aan het mileu en carpool! ;) 

Zondag 27 maart, 9:30-12:15 : Patrouillevergadering Sara 

Nu is het de beurt aan Sara De Keyzer en zijn gevolg om hun toekomstige leidingsskills te laten zien. Gewone uren aan het lokaal, we zijn benieuwd! 

Ziezo, dat was het weeral voor de maand maart! 

XOXO Gossip Girl*

*Stijn, Linde, Fien, Robbe & Eva