Givers januari 2016: Boemerang januari givers

dzień młodzi dorośli, mam nadzieję, że to twoje prawo wakacje i jesteś wypoczęty, aby najbliższych tygodniach z nami szalony. To będzie miesiąc pełen zabawy, szaleństwa i wiele więcej! Mamy nadzieję zobaczyć was wszystkich w dużych ilościach w naszych spotkaniach!

Hint: ik vond Nederlands schrijven niet zo ludiek, dus het is jullie taak te ontdekken in welke taal de inleiding is geschreven. Tip: het is geen geen West Vlaams.

Zondag 3 januari

Wat is er beter dan het nieuwe jaar te starten met het lang verwachte verfspel?!? 3 januari leek ons de perfecte datum hiervoor, maar in ons blind enthousiasme waren we even onze examens uit het oog verloren. Vandaar zal ons fantastisch verfspel nog eventjes worden uitgesteld, zodat de leiding achter de boeken kan kruipen en jullie over enkele weken doen verbazen met onze uitstekende examenresultaten.

Geen vergadering dus, wel gewoon heerlijk uitslapen!!!

Zaterdag 9 januari 17u30 - 19u

Het is 20 cm groot en het vraagt constant: "kop of munt?" Wat is het???

Natuurlijk, Paulus de toskabouter!

Het ziet geel en het komt altijd maar terug, wat is het?

Haha geniaal, een reïncanarie!

Allez nog ééntje om het af te sluiten: Het is rood en het weent heel hard, wat is het?

Hohoho, een baby met een kaasrasp!

Jullie zien het al, het zijn vandaag mopjes van het hoogste niveau. Daarom gaan we vanavond hier een geniale vergadring rond doen! Of is dit misschien ook een slecht mopje en zal het thema van het spel iets anders zijn? Dat is aan jullie om uit te zoeken door naar de vergadering te komen. We spreken af om 17u30 aan het lokaal, waar alle gekheid op een stokje zal losbarsten. Na de vergadering zijn jullie en je ouders, familie, vrienden en vele anderen welkom om op het lokaal om het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie!

Zaterdag 16 januari 20u - 22u

Na het gigantische succes van Movie 43 is het tijd om ons nog eens aan een film te wagen. We spreken af om 20u aan het lokaal. Zijn jullie nog altijd geshoqueerd door voorgenoemde film? Neem dan zeker een film naar jouw keuze mee. Heb je misschien het gevoel dat je Movie 43 zal kunnen overtreffen, aarzel dan niet om die film mee te nemen en ons allen te verbazen.

Het is duidelijk: neem een ludieke/gekke/romantische/spannende/... film mee en dan zorgen wij voor de bioscoopzaal met gepaste drankjes en hapjes. Tot dan!

Vrijdag 22 januari 19u30 - 22u15

Hopelijk hebben de jongens hun openingszinnen en verleidingsskills  zitten oefenen, want vanavond gaan ze van pas komen!

Dames, hopelijk zijn jullie tegen vanavond helemaal opgemaakt want vanavond zou je wel eens de ware kunnen tegenkomen!

Ja ja, julle hebben het al door! We gaan vanavond schaatsen en dat mag geweten worden! Jullie worden vrijdag om 19u30 verwacht aan de ijspiste Antartica met 7 euro om jullie prachttige schaatsen te bekostigen. Natuurlijk mag je ook geen identiteitskaart en handschoenen vergeten omdat we geen vingers willen verliezen. Om elkaar niet uit het oog te verliezen en niet te veel op te vallen tussen de lokale dicoschaatsters moeten jullie als marginaal verkleed komen. 

Voor diegene die niet kunnen schaatsen, is dit geen probleem. Robbe leert jullie graag de kneepjes van het vak. Timo zal dan weer nuttige tips geven om de nummer van die ene speciale persoon te bemachtigen. Linde en Fien zullen het beste van zichzelf laten zien door het wereldrecord pirouettes te draaien te verbreken. Eva zal ons mentaal steunen vanuit Canada en Stijn zal er jammer genoeg niet bijzijn omdat hij dan weer alle vrouwen van zijn lijf zou moeten slagen. Tot dan!

Zondag 31 januari

Weer een fantastische dag voor het verfspel, maar jammer genoeg zal de leiding niet aanwezig zijn. Enkele zullen na een zware examenperiode uitrusten met een cocktail in de hand op een parelwit strand, terwijl andere de skipistes onveilig zullen maken.

Geen vergadering, maar zoals honger de beste saus is, is verlangen de beste saus voor een vergadering!

Tot in februari!

Schmobbe, Schminde, Teva, Fieniewienie, Timo Frimo en Crazy Stief