Givers februari 2019: Boemerang Februari

Skuu skuu, lekker die nieuwe maand in. De leiding heeft eindelijk gedaan met hun examens, en dus beginnen we de maand met vernieuwd enthousiasme om de vermoeiende kinderen die jullie zijn elke week een geniale zondagvoormiddag te bezorgen (ly tho xx)

Zondag 3-02 / Azijnslag / 9u30 – 12u15

Azijndrinker: (ook: azijnpisser, azijnzeiker, azijnzuiper) chagrijnig persoon; zuurpruim; kniesoor. Het gaat hier om een leenvertaling uit het Frans (in deze taal werd pisse-vinaigre reeds in 1628 opgetekend en dit voor zowel ‘vrek, gierigaard’ als voor ‘chagrijnig, sikkeneurig persoon’).

Jullie hebben het wel door, het is tijd om nog eens goed wat azijn te zuipen! We zien jullie op de gewone uren aan het lokaal verschijnen, waarna we waarschijnlijk naar het park gaan, om jullie op volledig vrijwillige basis ons azijnspel te laten spelen. Wat is leiding geven toch plezant.

Zondag 10-02 / Cupido in de boskes / 9u30 – 12u15

Cupido zit al een heel jaar lang naar de zwakke titsmoves van de scoutsboys te kijken, en hij heeft besloten om hier iets aan te doen. Als je denkt dat dat meneerke met zijn pijlen u iets moet bijleren (waarschijnlijk iedereen van jullie ;) ) kom dan zeker af. It’s gon be guud.

Zondag 17-02 / DE KATER / 9u30 – 12u15

Je kent het wel, de fristi vloeit iets te rijkelijk en de avond lijkt geen einde te hebben. Except it does… Het licht gaat uit en de volgende ochtend word je wakker en je vraagt je af of je niet een bus minder had moeten drinken. Je kijkt even rond en je hebt geen idee waar je bent, hoe je daar geraakt bent, en waarom je enkel een spongebob-onderbroek en vuile sokken aanhebt. Tijd om op zoek te gaan naar antwoorden. De antwoorden zullen te vinden zijn op de scouts tussen 9u30 en 12u15. Be there or be vierkantje.

Zondag 24-02 / Patrouillespel van Kaat en Co. / 9u30 – 12u15

Aangezien wij hier niets mee te maken hebben, kan ik hier jammer genoeg geen info over geven. Pech gehad. Doei.

Ziezo, dat was hem dan. Het is weeral een klassieke, goed gevulde maand. Ik kan serieus niet wachten. Tot binnenkort!

Hoogachtend,

Barron Hellebaut, Hertog De Smet, Jonkheer Van Meerbeeck, Markies Neven, Ridder Van Bavel, Graaf Peeters en hofnar Fera.