Givers december 2018: December

Beste,

2/12 – Claim the Climate - geen vergadering (crying emoji)

Vandaag trekt de volledige leidingsploeg naar Brussel om daar te gaan protesteren ten voordele van het klimaat! Daarom zal er dus jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden deze week.

We nodigen jullie wel graag uit om samen met jullie ouders met ons mee te gaan! Om 10u50 kan je ons vinden aan Berchem station, voor meer info: http://scouts4811.be/nieuwsbrief/claim-climate

Zaterdag 8/12 van 20u tot 21u30 - Klakkenbuizenvergadering

Aangezien de examenperiode nu volop bezig is, bieden we jullie de mogelijkheid om jullie frustraties te komen uitwerken op elkaar! Aangezien wij, jullie leiding, niet enorm fan is van blijvende schade aan jullie, de leden, raden we jullie toch wel aan om eventueel misschien toch wel beschermende kledij aan te doen (beschermende bril, kniebeschermers, etc). Tot dan!

Zaterdag 15/12 van 20u tot 21u30 - Gezelligen avond opt lokaal

Vanavond maken we het gezellig en gaan we rustig een kaartje leggen, een monopolyke spelen of gewoon rustig een babbeltje slaan. Neem allemaal ook zeker een eigen gezelschapspel mee!

Zaterdag 22/12 van 19u30 tot 21u30 - Kerstdiner

Jajaja het is weer zover, het is tijd voor het jaarlijkse kerstfeestje! Omdat het dit jaar toch al de 2018e editie van kerstmis is hebben we besloten om er een speciale avond van te maken…

Jazeker, we gaan met zen allen dineren! Elke pattrouille voorziet zelf een deel van het diner.

Vergeet ook zeker geen cadeautje! Liefst zelfgemaakt, maar als je echt geen inspiratie hebt mag je er eentje t.w.v. maximum €5 kopen.

Aangezien het een chique feestje is komen we vanavond niet in uniform, maar in jullie chiqueste avondkledij.

30/12 - Geen vergadering wegens feestdagen jwz

Als je deze maand niet kan komen vergeet dan zeker niet af te zeggen via givers@scouts4811.be!!

mvg

De albanees, die ene met zijn hond Leo, diegene van wie de broer bij de leden zit, die ene die een lid met een bijl achtervolgt in zen profielfoto, diegene die blond is, die ene die groepsdinge doet en ten slotte die ene die echt gewoon ziek graaf is