Givers december 2017: Seizoen 3 - December

Een twijgje in de open haard, een prachtige ster die bovenop de kerstboom torent en overal fonkelende lichtjes op straat. December is zowel de warmste als de koudste maand van het jaar. Kortom, het wordt een maand om nooit meer te vergeten. Ondanks jullie examens hopen we toch dat jullie in grote getallen aanwezig kunnen zijn!

Seizoen 3 aflevering 1 - Zondag 3 december - Bosspel - 9u30-12u15

Vandaag spelen we nog eens een klassiek maar legendarisch bosspel! De verse boslucht en beweging zal jullie zeker deugd doen. Kleed je ook zeker warm aan want het zal koud zijn.

 

Seizoen 3 aflevering 2 - Zaterdag 9 december - Gotcha - 19u-21u30

Aangezien jullie allemaal examens hebben en dus nood hebben aan een leuke pauze gaan we een gotcha spelen!  Jullie krijgen meer info via een briefing die nog volgt.

Zorg er dus voor dat jullie onherkenbaar verkleed naar de kerstmarkt op de grote markt komen met jullie zelfgemaakte leventjes, en dan maken we er samen een onvergetelijke avond van!!

 

Seizoen 3 aflevering 3 - Zaterdag 16 december - Kerstfeestje - 20u-22u30

Vanavond gaan we met z’n allen een gezellig kerstfeestje bouwen! Vergeet ook zeker geen origineel cadeautje mee te nemen. Liefst zelf gemaakt, geen levende dieren en zeker niet duurder dan €3,99! Kom in jullie mooiste avondkledij want zowel de best geklede dame als de best geklede heer krijgen een mooie prijs!

 

24 en 31 december GEEN VERGADERING

Uiteraard zijn er geen vergaderingen gepland aangezien we allemaal bij onze families gaan zitten en een paar kilootjes bijkomen.

 

Grts van den dikke, den dunne, de zottin, den brillemans en het kasserke.