Givers december 2016: December

Geachte Givers

Daar het deze maand al december is en jullie de juiste balans moeten vinden tussen plezier en studeren, hebben wij ervoor geopteerd om veel vergaderingen in de avond te plannen. De boog kan immers niet altijd in de kast staan. Zo kunnen jullie veel studeren, want niet vergeten dat school voorgaat en dat je zonder diploma nergens geraakt, tenzij je Mark Zuckerberg of Steve Jobs heet, maar dat is bijzaak. Vat daarom de koe bij zijn staart en ga ervoor. De bloemetjes plukken zichzelf immers niet. Jullie weten dat als jullie problemen hebben, jullie hiervoor altijd bij ons terecht kunnen! Wij willen er in deze periode meer dan ooit voor jullie zijn, want daar is echte leiding voor. De gekken krijgen de kaart. Of het nu problemen op professioneel, relationeel of financieel vlak zijn, wij staan voor jullie klaar met de juiste raad en daad. Wij wensen jullie alle succes toe deze maand en hopen jullie zoveel als mogelijk te verwachten op de vergaderingen. Al draagt een aap een gouden ring, het blijft een zoogdier. Hier volgt het programma voor deze maand:

Vrijdag 2 december – Discoschaatsen – 19u30 tot 22u15

Vandaag gaan we de schaatsbaan van Wilrijk terroriseren. Kom daarom allemaal verkleed als een rasechte margi (denk aan een kruising tussen New Kids en Geordie Shore). De kleren maken immers de man! Neem allemaal €5 mee, want de meneer van de schaatsbaan wil boter bij de vis. We spreken af aan Schaatsbaan Antarctica

Zondag 11 december - Survivalvergadering – 9u30 tot 12u15

Vorige maand is de survivalvergadering letterlijk weggeblazen, daarom plannen we deze maand opnieuw. Tijd om jullie sjor- en vuurtechnieken uit de kast te halen. Smeer jullie scoutsbenen maar al in, want sommige gaan het niet overleven.

Zaterdag 17 december - Kerstfieeesjeeee - 19u30 tot 22u

Eén week voor het leukste feest van het jaar (na Nieuwjaar, Pasen, Dag van de Arbeid, Wapenstilstand, de verjaardag van Baden Powell en de Belgische Koningsdag), is het tijd om in scoutsverband Kerstmis te vieren. Dit jaar pakken we het fancy-schwancy aan: wij verzorgen een echt kerstmaal met bijhorende receptie. Laat jullie scoutsuniform in de kast hangen en trek avondkledij aan! Neem hier allemaal €3 voor mee. Natuurlijk worden er ook pakjes uitgedeeld, maar ook dit pakken we anders aan: breng allemaal een zelfgemaakt en loei geestig cadeau mee. Dit wordt de gezelligste avond van 2016!

Et voilaaaa, de laatste vergaderingen van het jaar zitten erop!

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2017!

Dikke kussen

Emma, Jules, Toon, Lukas en Inti