Givers december 2015: BOEMERANG DECEMBER

Haaaaaaallo allerliefste, schattigste, knapste en liefste givers,

wat hebben we weer ZIN in de komende maand! Oh ja, het wordt er weer eentje om nooooooit te vergeten. Zoals elke maand. Nou ja, bijna elke maand. Het beloofd lekker koud te worden, dus elke maand staat er een heerlijke activiteit op de planning waar jullie allemaal binnen de kortste keren van zullen opwarmen. Here we go!

Zondag 6 december

We weten dat jullie al lang niet meer bij de allerkleinsten horen, maar hier maken we vandaag toch even een uitzondering op. Het is namelijk SINTERKLAAS!!!!!! Laat het kind in jezelf naarboven komen en kom mee genieten van de sinterklaas-magie op de scouts!

Zaterdag 12 december

Omdat de meesten onder ons nog/al flink aan 't studeren zijn houden we een avondvergadering. En wat is er beter tijdens de examens dan een lekker ontspannend nachtspel. Jahaaa, kleed jullie goed warm aan want het kan wel eens frisser zijn dan normaal!

Uren: 20u - 22u

Vrijdag 18 december

Vanavond spelen we het grote VERFSPEL! Trek kleren aan die vuil mogen worden en liefst ook nog warm zijn!

GRAPJE

Wij doen helemaal geen verfspel op deze scouts.

Vanavond zien we jullie graag allemaal (en dit is écht waar) op de kerstmarkt op de Groenplaats om een spel te spelen! JOEPIE!

Uren: 20u - 22u

Ziezo, dat was de maand december. Veel geluk en steun in deze harde examen-tijden, samen slaan we ons erdoor!

Kusjes

Linde, Timo, Stijn, Fien, Robbe en Eva!