Givers april 2018: seizoen 7

April, niet zo maar een maand neen neen in deze maand is Jezus verezen en dat vieren we allemaal met onze blijde vrienden en familieleden maar dat betekent ook dat we elkaar niet zo veel gaan zien deze maand :’^( maar dat maken we het laatste weekend wel goed met een bangelijk weekend om al die gemiste zondagen in te halen :^)

Seizoen 7 aflevering 1 – zondag 1 april – GEEN VERGADERING

Je ziet het goed het is vandaag geen vergadering en dat is jammer genoeg geen 1 april grap, vandaag gaan jullie lekker leuk met de mama en de papa en de broertje en de zusje en de oma en de opa en de neefje en de nichtje en de onkel en de tante en eventueel nog de poes en de hond eitjes rapen in de tuin of de woonkamer of de keuken of de slaapkamer of doe eens gek en laat de paashaas en zijn klokkenspel in de bandkamer komen. Geniet van jullie vrije weekend waarin jullie de verrijzenis van onze messias Jezus vieren en chocolatte eikes fretten.

Seizoen 7 aflevering 2 – zondag 8 april – GEEN VERGADERING

Jaja ook dit weekend niets, het is vakantie en ook jullie leiding wil er af en toe eens tussenuit en wegens het tekort aan leiding gaat dit weekend de veragdering jammer genoeg niet door. Dus blijf rustig thuis eet uw eikes van vorige week nog op en misschien volgende week beter…

Seizoen 7 aflevering 3 – zondag 15 april – PATROUILLE SPEL VAN OPHÉLIE

!!! UPDATE UPDATE UPDATE !!!
DIT WEEKEND ZAL ER WEL EEN VERGADERING DOORGAAN, HATHI BLIJFT NAMELIJK THUIS MET ZIJN GOEDE VRIENDIN LINDE MAAR DAT IS JAMMER GENOEG NOG NIET GENOEG OM EEN SPEL TE SPELEN DUUUUUUSSS... LATEN WE HET DIT KEER OVER AAN EEN PATROUILLE VAN Ophélie. ZIT DUS TIJDIG SAMEN EN MAAK ER EEN TOP DAG VAN!

Haha prenk, je dacht dat er dit weekend wel iets te doen zou zijn wat jullie saaie bestaan wat zou opfleuren! Nou lekker niet! Het is namelijk leidingsweekend en alle leiding dus ook die van de kapoenen en de welpen en de jonggivers en de givers en de jins gaan een geweldig weekendje beleven waarin ze zich verdiepen in de bijbel, samen leren breiën en praten over hun gevoelens.

Ook dit weekend kan je dus nog wel van je paaseitjes eten maar opgelet van te veel chocola krijg je last aan je lever dus als tegen dit weekend je oogwit geel ziet zou ik maar eens naar de dokter gaan! (kan ook een andere oorzaak dan paaseitjes eten)

Seizoen 7 aflevering 4 – zaterdag 21 april – SOMEBODY TOUCHA MY SPAGHET AVOND!

Trommel al je vrienden en familieleden op om van onze heerleijke sprieten met saus te komen smullen. We spreken via facebook nog af om te komen koken en voorbereiden die dag dus hou dat zeker in het oog. Voor zij die geen facebook hebben of niet gebruiken, luister goed naar je vriendjes en vriendinnetjes want hopelijk vertellen ze jou wat en hoe.

Seizoen 7 aflevering 5-6 – vrijdag 27 - zondag 29 april – GIVERWEEKEND EEEEUUJ WEEKEND, FRANSJE EEUUJ!

Lekker, tijd voor een dubbele aflevering. Dit weekend trekken we er allemaal samen op uit om het gemis van de afgelope maand te compenseren. Ik mag nog niet veel lossen van mijn takleidster krella kreng maar ik kan al zeggen dat je je fietsketting best smeert hihi. Maar we beloven dat het echt een gezllig weekend zal worden met enkele gekke stoten enzo snapje.

Zo dat was het weer voor deze maand vele pasigegroeten en zoenen van de leidingmensen.

XXX

Musa, Flora, Stella, Aisha en Bloom (en ook een beetje van bletkoek Tim)