Givers april 2016: Boemerang april

Piepekoe beste givertjes tis weeral april de maand van de flauwe grappen en grollen. Haal die aprilvissen maar al boven, deze maand zal je niks missen want de giverleiding doet niet aan compromissen. Gedaan met gissen want hier komt den boemerang voor in de geschiedenissen!

 

Zaterdag 2 april - Fuif

 

PA-PA-PA-PARTY vanavond is het de party van het jaar. Jezus verschijnt deze keer niet in Lourdes of Compostella maar gewoon op de lokalen van den 4811!!! (met bussen daarheen) Vandaag is het dus geen vergadering al nodigen we jullie graag uit om je dansbenen boven te halen en een danske te komen placeren. Voor 1 keer mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

 

Alle info -> https://www.facebook.com/events/970116503080110/

 

8-9-10 april – Weekend

WE-WE-WE- WEEKEND !!!! Eindelijk ons eerste weekend en wat voor weekend! Alle info kan je hier terugvinden 

 

Ps laat zeker iets weten moest je voor een onmogelijke reden er toch niet bij kunnen zijn.

 

Zondag 17 april – Kleine meisjesfantasie spel

 

Heeft iedereen niet al eens gedroomd om als klein meisje met barbiepoppen te spelen, theefeestje te houden met je favoriete knuffeltjes, vlechtjes in je haar te doen !? Wij alvast wel en zijd maar zeker niet ene keer. Daarom zou het absurd zijn om hier geen spel rond te spelen? De vergadering is deze keer op de normale uren.

 

Zondag 24 april – Patrouillespel Sara

 

SA-SA-SA-SARA !!!! Na enkele turnkringlessen heeft Sara en haar patrouille eindelijk tijd om eens een spel te maken voor onze tak! Ben je benieuwt wat voor knotsgekke vergadering ze in elkaar zullen flansen, wees er dan zeker bij.

 

Zaterdag 30 april – Mexicaanse avond

 

ME-ME-MEXICO !!!!!

Na jarenlang Spaghetti avonden te organiseren. Doen we creatief en organiseren we een Mexicaanse avond. Haal die sombrero’s en andere Mexicaanse attributen maar al van zolder! Want we toveren het lokaal om tot 1 groot Mexicaans paradijs, wat dat ook mag voorstellen.

 

Vergeet alvast niet al je tantes, nonkels, mama’s, papa’s , bomma’s, bompa’s, vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Zodat we er een succes van kunnen maken. #hoegroterhetsucceshoezotterhetkampkunnenmaken.

 

Alle concrete info komt later nog, maar noteer het alvast in jullie agenda’s !

 

Ziezo dat was het alweer!

 

Dan rest ons alleen nog ne sappige lebber, jullie allerliefste leiding

 

Eva, Linde, Fien, Stijn en Robbe