Boemerang

Jonggivers mei 2018: Boemerang Mei

Dag luitjes, nog 1 maandje en dan vertrekken we op kamp!

Wij kijken er alvast enorm naar uit.

Eerst nog wat fijne vergaderingen en wat geldschepperij: hier vind je de boemerang voor mei.

Zondag 6 mei: Fotovergadering (9u30 - 12u15)

Naar nieuwe gewoonte nemen we op deze dag van elk lid en elke leiding van den 48-11 een foto en een groepsfoto met alle takken en leiding. BELANGRIJK DAT IEDEREEN ER IS DUS! Anders sta je niet mee op de foto's :(.

Kapoenen mei 2018: Boemerang mei

Regen in mei, dan is april voorbij. In mei leggen alle vogels een ei. Een natte mei, geeft boter in de wei. Als de eikels in mei gaan bloeien, zal alles volop gaan groeien. Een bijenzwerm in mei, is een goed teken voor de wei.

Voila, en zo breekt weer een nieuwe maand aan in ons tot nu toe heerlijk gevuld scoutsjaar. Willen jullie weten wat er jullie deze maand te wachten staat? Lees dan maar mee!

Zondag 6 mei – fotovergadering - 9u30 tot 12u15

Givers mei 2018: Seizoen 8 - Givers

Mei is een leuke maand en dat gaan we vieren door een heleboel leuke vergaderingen te hebben. Jeej!! Btw nog 2 maand tot kamp dus jaaaaa joeng wordt leuk joeng.

Seizoen 8 Aflevering 1  - Zondag 6 mei – Fotovergadering

Vandaag gaan we net als vorig jaar een hele dag foto’s nemen met de hele scouts! Daarnaast gaan we ook nog wel wa groepsspellekes spelen enzo, wordt wel leuk. Zorg er dus voor dat jullie in perfect uniform naar de scouts komen.

Seizoen 8 Aflevering 2  - Zondag 13 mei – Plantenverkoop

Welpen mei 2018: Boemerang

Hey beste welpen,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een boemerang klaar! Hopelijk hebben jullie genoten van ons fantastisch F.C. De Kampioenenweekend!

April was een korte scoutsmaand dus moeten we wat inhalen en daarom zal er nu elke zondag een nieuwe vergadering zijn!

Zondag 6 mei – Fotovergadering – 9u30 tot 12u15