Boemerang

Givers september 2017: Givers september

HEY LIEFSTE LUITJES,

HET IS JAMMER GENOEG WEER ZO VER.. ONS WAANZINNIG SCOUTSJAAR ZIT EROP! WIJ HEBBEN ER ENORM VAN GENOTEN EN WILLEN DIT SCOUTSJAAR GRAAG NOG MET JULLIE AFSLUITEN!

Zondag 03/09/'17: PARK DEN BRANDTVERGADERING: 20u00-22u00

Vanavond verwachten wij jullie allemaal in park Den Brandt! Wat we dan gaan doen is nog een verrassing maar zoals alle vergaderingen wordt het deze keer ook weer een topper! Probeer er zeker bij te zijn!

Welpen september 2017: Boemerang september

Hey allerliefste welpen

Na een zomer vol uitstapjes, zwempartijdjes, ijsjes, reisjes, spelletjes en pret vliegen we er voor een laatste keer in met de huidige groep welpen. Wij, de leiding, hebben jullie natuurlijk heel de zomer lang super hard gemist en kunnen niet wachten om jullie terug te zien. We hebben nog twee leuke vergaderingen voor jullie in petto om terug te blikken op ons fantastisch scoutsjaar en afscheid te nemen van onze geliefde derdejaars en misschien wel een aantal leiding die naar een andere tak gaat.

Kapoenen september 2017: Boemerang September

Wat is de zomer toch voorbij gevlogen zeg! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp naar Egypte vertrokken, en nu begint het nieuwe scoutsjaar al joepie! Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische zomervakantie gehad, en zijn jullie er helemaal klaar voor. Wij zijn er al zeker klaar voor, en kunnen niet wachten om jullie allemaal terug te zien!

Zaterdag 2 september – Fotovergadering – 19u tot 20u30

Jonggivers september 2017: Boemerang September

Liefste JG's. Het is zover, het jaar zit erop :'( Omdat we jullie nu al missen, doen we toch nog 2 spannende leuke chille vette vergaderingen!! We hopen jullie allemaal te zien xxx

10 September (9u30-12u15): Het Grote-Out-Of-The-Box Spel

17 September (9u30-12u15): Foto + Aftermovie vergadering!!!

Alle fotootjes en het Filmpje van het kamp zullen hier getoond worden, spannend dus!! Allemaal aanwezig zijn is de boodschap :)