Boemerang

Welpen mei 2017: Boemerang mei

7 mei – geen vergadering

De eerste zondag van mij is er helaas geen vergadering (ooooohhhh). Ik weet het hoe graag jullie naar de scouts willen gaan maar er is een goede reden hiervoor, namelijk: de leiding gaat op weekend zonder hun leden! Maar vergeet niet jongens en meisjes dat we diep in ons hartje aan jullie zullen blijven denken.

14 mei – foto- en pleinspelen – 9u30 tot 12u15

Kapoenen mei 2017: boemerang mei

Boemerang Kapoenen mei 2017

Allerliefste rakkers, deugnieten, speelvogels, grappenmakers en enthousiastelingen, hou je vast aan de takken van de bomen want de maand mei is aangekomen. Gigi legt dan al eens graag een ei. Zazoe begint aan zijn lentepoetskarwij, Asjra bewonderd haar hertengewei, Kora maakt gekke kabouters blij en Apodemus voelt zich vrolijk en vogelvrij!

7 mei – geen vergadering

Givers mei 2017: Givers

Ziezo, de maand april zit er ook al weer op en het buitenlands kamp komt steeds dichterbij!! Na onze tweede giverbar, staan er in de maand mei nog een paar geldactiviteiten voor ons gepland! Zet jullie dus ALLEMAAL nog even goed in om te laten zien hoe graag jullie op kamp willen vertrekken!

Zondag 7 mei - geen vergadering

Dit weekend is de leiding op leidingsweekend waardoor er dus geen vergadering is, slaap maar goed uit voor de spaghetti avond van volgende week!

Zaterdag 13 mei - Sera di Spaghetti

Jonggivers mei 2017: Boemerang mei

5-7 mei: leidingsweekend
Slecht nieuws luitjes… deze week geen vergadering. Dat is omdat de volledige leidingploeg dit weekend de groepsband gaat versterken door op leidingsweekend te gaan! Slaap dus maar ne keer goed uit, en dan zien we jullie volgende week!