Boemerang

Welpen februari 2017: Welpen Februari 2017

Dag allerliefste welpen,

Nu het nieuwe jaar goed is ingezet, is het tijd voor een nieuwe maand, dus ook een nieuwe boemerang! Benieuwd naar wat er allemaal op het programma staat deze maand, lees dan vooral zeker verder want er staan jullie veel plezante vergaderingen te wachten.

Zondag 5 februari - Bouwvakkersspel 9u30-12u15

Givers februari 2017: Boemerang Februari

Hey beeeejbieeees,

Nu dat de examens eindelijk voorbij zijn heeft de leiding weer vollenbak tijd voor jullie en belooft de maand februari een echte topper te worden! Wij hebben er na een maand vol gestudeer super veel zin in! We verwachten jullie lieve snoetjes dan ook weer te kunnen bewondern op elke vergadering!

Zondag 5 februari - Geen vergadering

Kapoenen februari 2017: Boemerang FEBRUARI

Zondag 05 Februari - Één Tegen Allen - Van 9:30 tot 12:15 (Scoutslokaal):

Vandaag moeten jullie laten zien dat jullie sterker, slimmer, knapper, sluwer en sneller zijn dan de leiding, want Zazou, Asjra en Apodemus dagen jullie uit!!! Zijn jullie klaar voor de spannendste vergadering van het jaar? Want als jullie de opdrachten niet allemaal voltooien voor 12uur dan is de Leiding gewonnen...

Zondag 12 Februari - Valentijnspel - Van 09:30 tot 12:15 (Scoutslokaal):

Jonggivers februari 2017: Boemerang Jonggivers

Beste jonggivers

Super dat jullie de boemerang lezen. Wij willen jullie even waarschuwen.
Wij hebben gemerkt dat er steeds meer gezondigd wordt tegen het uniform.
Vanaf februari verwachten wij dat iedereen (ook leiding) weer in orde is.

Dit wilt zeggen: