Boemerang

Givers februari 2016: Givers februari

Liefste givers,

De vorige maand is voorbij gevlogen op scoutsvlak maar duurde voor ons een eeuwigheid door de examens. Daar gaan we deze maand verandering in brengen, er staan weer fantastische vergaderingen op het menu, en we hopen dat jullie hier allemaal van komen proeven. Eén van de hoogtepunten van het jaar staat er weer aan te komen: HET GROEPSWEEKEND!!! Daarnaast starten we ook met de patrouillevergaderingen. Lees zeker verder om te weten te komen wie er als eerst aan de beurt is. Wij hebben er alvast heel veel zin in om ons deze maand met jullie uit te leven.

Kapoenen februari 2016: Boemerang februari 2016

Heeeeej lieve kapoenen! We hebben jullie in januari jammer genoeg niet heel veel kunnen zien omdat de leiding examens had. Omdat we dit zo jammer vinden en we jullie zo hard gemist hebben (en jullie ons waarschijnlijk ook), willen we het graag goed maken deze maand. Februari wordt dan ook een top maand, hou jullie maar klaar! Want onder andere het lang verwachte groepsweekend staat op het programma. Er komen in februari en maart ook enkele jins ons helpen om jullie te leren kennen en zich voor te bereiden op volgend jaar.

 

Zondag 7 februari – Cluedo – 9u30 tot 12u15

Welpen februari 2016: BOEMERANG WELPEN FEBRUARI

Aan de allerbeste tak van 'den 4811', hier is hij dan: de boemerang van februari! 

Nu de feestdagen en examens van de leiding achter de rug zijn is het weer tijd om ons met z'n allen eens goed te ravotten. De maand januari was natuurlijk super gezellig met al die casino's en films maar nu vliegen we er weer in met de goeie, oude bosspelen! Zie hier wat jullie te wachten staat in februari. 

Zondag 7 februari - carnavalistisch bosspel - 9u30 - 12u15

Jonggivers februari 2016: Boemerang

Februari (ook wel: sprokkelmaand, schrikkelmaand, kortemaand, slijkmaand, regenmaand) is de tweede maandvan het jaar in de gregoriaanse kalender, en heeft 28 dagen in gewone jaren, en 29 dagen in schrikkeljaren. De maand is genoemd naar de Romeinse god Februus, de god van de purificatie/onderwereld.