Bal

Beste ouders, leden,oud-leden, oud-leiding en sympathisanten,

Dit is de laatste dag om nog VIP kaarten te kopen. Morgen sluiten we de verkoop via de site. Er wordt dan enkel nog verkocht aan de ingang van de zaal.

"Dé 48/11" wordt 75 jaar! Dit moet echt gevierd worden. We willen dit samen met u doen op zaterdag 26 november Feestzaal "CC De Kern" te Wilrijk.  Het feestthema is "Fly me to the moon".

Het feest gaat van start met de aperitief  vanaf 19u00 . Er zullen heerlijke gerechtjes gebracht worden bij verschillende foodtrucks.

Wij hopen er een onvergetelijke avond van te maken met veel volk, veel verhalen en nog meer herinneringen.

Toegangskaarten kosten 15€.

Een VIP-arrangement kost 30€. Dit bedrag omvat de toegangskaart, een aperitief en 3 hapjes, elk ter waarde van 5€.

De inkomsten van deze avond gaan integraal naar de sponsoring van het nieuwe scoutslokaal.

Er zijn ook steunkaarten te koop vanaf 10€.

We hopen jullie allemaal met open armen te kunnen ontvangen op een onvergetelijke avond.

Bestel hier uw kaarten door het onderstaand formulier in te vullen en de betalingsopdracht door te geven.
De kaarten zullen klaarliggen bij de ingang.
Gelieve deze kaarten per overschrijving te betalen op het rekeningnr  BE30 0636 1041 8611 met de vermelding Bal 75jaar + email.

Wees er op tijd bij want er worden maximum 500 personen toegelaten.